ARHIV

Rezerviraj svoj termin za dogodek po meri

Rezerviraj svoj termin za dogodek po meri

Prireditev dogodkov in aktivnosti

Klubski artikli

Po novem lahko pri nas naročiš tudi kvalitetna športna oblačila za otroke in odrasle, ki so primerna za športne aktivnosti in izjemno udobna za poležavanje na kavču. V ponudbi imamo artikle z logotipom BAZE kot tudi artikle z logotipi Nogometne šole Cesar-Jokič.

Preberi več »
Abovethefold - Mobile

COPA DE BAZA

Dobrodošli na najbolj vročem dogodku leta – celodnevnem turnirju v malem nogometu Copa de Baza! Pripravite se na nepozabno izkušnjo, polno zabave, mreženja in športnega vzdušja. Turnir bo potekal ves dan, obogaten s številnimi aktivnostmi, ki jih boste lahko uživali skupaj s prijatelji in sodelavci.

Preberi več »
Abovethefold - Mobile

KLUBSKI ARTIKLI

Baza Športa, Baza mode! Po novem lahko pri nas naročiš tudi kvalitetna športna oblačila za otroke in odrasle, ki so primerna za športne aktivnosti in izjemno udobna za poležavanje na kavču. V ponudbi imamo artikle z logotipom BAZE kot tudi artikle z logotipi Nogometne šole Cesar-Jokič.

Preberi več »
Abovethefold - Mobile

BAZA KITCHEN

Si želiš uživati v okusni hrani in prijetni atmosferi? Ne glede na to, ali prihajaš na kosilo, večerjo ali samo na pijačo, te vabimo, da
nas obiščeš in doživiš nepozabno gastronomsko izkušnjo! Obljubimo, da bo naša prijazna ekipa poskrbela, da se boš v našem lokalu s svojo družbo počutil/-a kot doma.

Preberi več »
Abovethefold - Mobile

TRENING JOGE

Si želiš zmanjšati stres, izboljšati svojo fizično kondicijo in doseči notranji mir? Ne glede na tvoje predznanje joge se nam lahko pridružiš pri naših vodenih vadbah, kjer bomo poskrbeli za tvoje dobro počutje! Jogo organiziramo tako za odrasle, kot tudi za otroke, v jutranjih in večernih terminih.

Preberi več »
Abovethefold - Mobile

OPEN GYM

Želiš imeti popolno svobodo pri oblikovanju svoje vadbene rutine? Izogni se prenatrpanim fitnesom in se osredotoči izključno na trening. Naša fitnes dvorana je opremljena z najnovejšo opremo, naši osebni trenerji pa ti bodo pomagali pri izbiri idealnega vadbenega programa in ti svetovali pri tehniki izvajanja
vaj.

Preberi več »